This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

03.04.2017. 10:33 | Предиспитне об.

Поштовани студенти,

Све ваше предиспитне обавезе, семинарске радове и практичан део испита можете да полажете-реализујуте у понедељак 10.04.2017 г.  с почетком у 11 часова. Студенти којима је остао семинарски рад морају да исти пошаљу до суботе.

Подсетник за предиспитне об.  Студент да би изашао на теоријски испит у обавези је да заврши - положи : терминологију вежби об., преда и одбрани семинарски рад, положи обавезна питања, положи практичан део испита ( комплексе вежби  за развој  моторичких способности).

Зоран Милић


Прилози уз обавештење

    Пронађите посао који волите и додаћете свакој недељи пет дана.
    H. Jackson Brown Jr.


    Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) из Суботице отвара своја врата за све заинтересоване будуће студенте у среду 20. марта 2019. године са почетком у 10 часова
    Заинтересовани будући студенти ће бити у прилици да доживе студентску атмосферу, упознају професоре и запослено особље, да ослушну школски ритам и открију скривене кутке Школе. Програм представљања сваког смера траје од 10 до 11 часова а након тога ће представници Студентског парламента дочекати госте у Студентском кутку и у неформалној атмосфери одговарати на њихова питања.