This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

04.05.2018. 07:20 | ВОЛОНТЕРСКА ПРАКСA У ИНОСТРАНСТВУ

AIESEC те позива да одрадиш праксу у својој струци у иностранству, било да си васпитач, тренер, нутрициониста или медицинска сестра, за све постоји пракса! Обезбеди своје место на догађају који ће ти приближити Global Volunteer праксе у иностранству!

Догађај се организује у Омладинском клубу 'Складиште' од 18 часова.

Након попуњене пријаве, очекуј да ће те контактирати неко из AIESEC-а и пружиће ти све неопходне информације у вези догађаја.

Видимо се 7. маја!

Ограничен је број места на догађају зато се пријави на време naBit.do/GoGlobalEvent i obezbedi sebi mesto!
https://www.facebook.com/events/187730138525919/

Прилози уз обавештење

Пронађите посао који волите и додаћете свакој недељи пет дана.
H. Jackson Brown Jr.


Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) из Суботице отвара своја врата за све заинтересоване будуће студенте у среду 20. марта 2019. године са почетком у 10 часова
Заинтересовани будући студенти ће бити у прилици да доживе студентску атмосферу, упознају професоре и запослено особље, да ослушну школски ритам и открију скривене кутке Школе. Програм представљања сваког смера траје од 10 до 11 часова а након тога ће представници Студентског парламента дочекати госте у Студентском кутку и у неформалној атмосфери одговарати на њихова питања.