This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

21.04.2018. 17:27 | ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ ФРУШКОГОРСКОГ МАРАТОНА

Моле се студенти уколико могу да се организују за превоз, пошто за сада има само 10 места слободних у аутобусу економског факултета (и очекујемо договор и са учитељским факултетом на мађарском о броју евентуалних места за организовани превоз). Након крајње пријаве ћемо видети стање и реаговати за накнадни превоз.

Информације о тачном месту и времену поласка за 28.04. ће бити благовремено објављене на огласној табли.

Учешће на овом маратону вам може донети одређене бенефите у склопу предмета, а у договору са професорима тренерског смера.

Пријаве за "Фрушкогорски маратон" врше се у библиотеци. Приликом пријављивања, студенти требају предати и образац ФУН пријаве који се налази у прилогу. Пријаве за маратон се пријаму до уторка 24.04. до 10 часова, а након тога се закључује листа и са попуњеним формуларима шаље на израду стартних књижица. Цена котицазације за учешће је 200 динара.

Прилози уз обавештење41-01 Позивно_писмо_Ћ_2018.docx

W3Schools
W3Schools
W3Schools

Obrazac individualne FUN prijave - novi.docx

W3Schools
W3Schools
W3Schools

Пронађите посао који волите и додаћете свакој недељи пет дана.
H. Jackson Brown Jr.


Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) из Суботице отвара своја врата за све заинтересоване будуће студенте у среду 20. марта 2019. године са почетком у 10 часова
Заинтересовани будући студенти ће бити у прилици да доживе студентску атмосферу, упознају професоре и запослено особље, да ослушну школски ритам и открију скривене кутке Школе. Програм представљања сваког смера траје од 10 до 11 часова а након тога ће представници Студентског парламента дочекати госте у Студентском кутку и у неформалној атмосфери одговарати на њихова питања.