O НАМА - ВСОВСУ ABOUT US - VSOVSU КАЛЕНДАР РАДА 18/19

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

09.02.2018. 10:37 | Радионица : Шта осећам? Шта ми се дешава?

 

Радионица : Шта осећам? Шта ми се дешава?

Сви ми различито реагујемо у различитим ситуацијама. Понекад се питамо да ли је наша реакција исправна? Није нам увек јасно зашто смо се понашали на одређени начин. Питамо се шта је то што нас покреће на акцију?

Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера у Суботици у сарадњи са Центром за лични развој “Спектрум” из Суботице организује радионицу емоционалне писмености за студенте под називом “Шта осећам? Шта ми се дешава?”. Радионица ће се одржати  у уторак, 27. фебруара  2018.  године са почетком у 18 часова у кабинету 15 Школе. Учешће је бесплатно али је неопходна пријава на мејл:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Водитељке радионице су Маријана Василијевић, Нина Рацић и Александра Радуловић Зеленика.

Дођите да заједно, кроз различите експерименте, разговор, уз мало чињеница из психологије и личне примере, нађемо одговоре на нека од ових питања: На који начин су повезане мисли и емоције? Како нас страх спречава да остваримо оно што желимо?  Како у телу осећамо различите емоције?  Зашто је туга корисна емоција? Шта ако игноришемо неку емоцију?

Маријана Василијевић је дипломирани педагог са 15 година искуства рада у средњим и основним школама. Осмишљавала је и реализовала радионице за младе на различите теме. Бави се интегративном дечијом психотерапијом, под супервизијом је. Психотерапијом се бави у оквиру Центра за лични развој “Спектрум” у Суботици. 

Нина Рацић је дипломирани психолог, са вишегодишњим искуством у раду са младима и у радионичарском раду, у организацији СОС женски центар, где се највише бавила темом породичног насиља. Бави се интегративном психотерапијом у оквиру Центра за лични развој “Спектрум” у Суботици.

Александра  Радуловић  Зеленика је дипломирани психолог и поседује петнаестогодишње искуство у области психолошко – саветодавног рада са одраслима и адолесцентима.  Поседује сертификат напредног нивоа Рационално / емоционално / бихевиоралне терапије и сертификовани је тренер асертивне писмености. Психотерапијом и тренинзима асертивности се бави у оквиру Центра за лични развој “Спектрум” у Суботици.

Прилози уз обавештење

Нови конкурс за курс спортског оперативног тренера, као и информације о другим курсевима за стручно оспособљавање погледајте овде:

kursevi.vsovsu.rs