This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

29.01.2018. 07:20 | Културно-спортски ваучери за студенте

У оквиру реализације пројекта за унапређење културно – спортских активности студената у академској 2017/2018. години, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић уручио је 24. јануара, 21.403 ваучера представницима студентских парламенaта 14 факултета Универзитета у Новом Саду и 9 високих школа, чији је оснивач Скупштина АП Војводине.

Културно-спортски ваучери омогућују прибављање улазница за коришћење културно-спортских садржаја у различитим институцијама: СПЦ „Војводина“ Нови Сад, Српско народно позориште, Новосадско позориште, Спомен збирка Павла Бељанског у Новом Саду, Народно позориште Сомбор, Спортски центар „Соко“ у Сомбору, Народно позориште Суботица, ЈКП „Стадион“ у Суботици, Народно позориште Кикинда, Спортски центар „Језеро“ у Кикинди, Народно позориште „Тоша Јовановић“ у Зрењанину, Јавна установа „Спортски објекти“ у Зрењанину, Народно позориште „Стерија“ у Вршцу и Позориште „Добрица Милутиновић“ у Сремској Митровици.

Право коришћења ваучера имају студенти факултета Универзитета у Новом Саду и студенти високих школа струковних студија чији је оснивач Аутономна покрајина Војводина, чије се школовање финансира из буџета Републике Србије.

Дистрибуцију ваучера студентима вршиће Студентски парламент Високе школе струковних студија за образовање васпитача и тренера у Суботици.

Прилози уз обавештење

Пронађите посао који волите и додаћете свакој недељи пет дана.
H. Jackson Brown Jr.


Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) из Суботице отвара своја врата за све заинтересоване будуће студенте у среду 20. марта 2019. године са почетком у 10 часова
Заинтересовани будући студенти ће бити у прилици да доживе студентску атмосферу, упознају професоре и запослено особље, да ослушну школски ритам и открију скривене кутке Школе. Програм представљања сваког смера траје од 10 до 11 часова а након тога ће представници Студентског парламента дочекати госте у Студентском кутку и у неформалној атмосфери одговарати на њихова питања.