This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

26.06.2019. 18:51 | ДОБИЈЕНА СРЕДСТВА ЗА ОБНОВУ ГРЕЈНОГ СИСТЕМА У ШКОЛИ

Захваљујући напорима директорке др Надежде Родић наша Школа је добила средства за обнову система грејања у Школи на основу конкурса АП Војводине.

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић уручио је данас решења и уговоре представницима високообразовних установа из АП Војводине које су добиле средства у висини од 30 милиона динара, на основу два јавна конкурса. Реч је о Конкурсу за суфинансирање текућих поправки и одржавања зграда, објеката и опреме установа високог образовања чији је оснивач Аутономна покрајина Војводина за 2019. годину и Конкурсу за суфинансирање набавке машина, опреме и нематеријалне имовине у установама високог образовања чији је оснивач Аутономна покрајина Војводина за 2019. годину.

Наша Школа је добила средства на основу пријаве на конкурс за суфинансирање текућих поправки и одржавање објеката и опреме. У име Школе додели средстава је присуствовала помоћник директора за наставу др Наташа Чампраг Сабо.

 

Прилози уз обавештење