This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

14.05.2019. 21:38 | ТЕРМИН ЗА ОДБРАНУ ПРЕДИСПИТНИХ ОБАВЕЗА КОД АСИСТЕНТА ЈЕЛЕНЕ БЛАНУШЕ
 
За студенте који нису измирили своје предиспитне обавезе из психолошких предмета у предвиђеном року биће обезбеђен додатни термин за одбрану радова - у понедељак, 20. 5. од 15 до 16.30 часова. 
 
У овом термину радове могу бранити они студенти који су се претходно консултовали са асистентом и тако оправдали своје кашњење.
 
Назначени термин за одбрану односи се на студенте који су предмете слушали у зимском или летњем семестру, као и на студенте који су предмете слушали претходних година. Следећи термин за одбрану биће организован средином месеца децембра, па је неопходно да сви студенти који планирају да полажу предмете у јунском, септембарском и октобарском року искористе ову прилику за решавање предиспитних обавеза. Испуњене предиспитне обавезе су УСЛОВ за излазак на писмени и усмени испит (уколико студент изађе на интегрални тест без решених предиспитних обавеза - бодови ће бити поништени). 
 
Овим путем још једном подсећамо да су семинарски радови и друге вежбе и задаци предиспитна обавеза и да се не могу предати у испитним роковима, већ само у назначеним терминима за одбрану. 
 
Упис бодова за студенте који су на време одбранили предиспитне обавезе биће организован према следећем распореду: 
 
12.10 - Развојна психологија, Методологија педагошког истраживања 
14.40 - Рад са децом на болничком лечењу 
Бодови из Менталне хигијене биће уписани у посебном термину који ће бити накнадно одређен.
 
У Суботици, 14. 5. 2019.  
Асистент Јелена Блануша.
Прилози уз обавештење