O НАМА - ВСОВСУ ABOUT US - VSOVSU КАЛЕНДАР РАДА 18/19

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

11.02.2019. 11:35 | Позив - тренинг за вршњачке едукаторе на тему трговине људима

Невладина организација  ASTRA – Акција против трговине људима организује тренинг за заинтересоване кандидате који би након тренинга спроводили вршњачке радионице у основним и средњим школама у Београду и другим градовима у Србији. Циљ вршњачких радионица је да се основци, средњошколци и млади који су процењени као групе у ризику од трговине људима, упознају са проблемом трговине људима, али и начинима превенције и заштите кроз интеракцију са вршњачким едукаторима/кама.

 

Трајање тренинга: 2 дана, од 9 до 17 часова.

 

Услови: Уколико имаш од 18 до 22 године, ученик/ца си средње школе, студент/киња си и занимају те људска права, тема трговине људима, како се заштити од трговине људима, немаш трему од јавног наступа и желиш вршњацима да пренесеш сазнања, пријави се на бесплатан тренинг за  ASTRINE вршњачке едукаторе/ке. Сви пријављени кандидати/киње ће бити позвани на иницијални интервју, након чега ће изабраних 20 кандидата/киња бити позвани да учествују на тренингу.

 

Претходно искуство: пожељно, али није неопходно.

 

Место одржавања тренинга: Београд.

 

Трошкови: учешће на тренингу је бесплатно.

 

Начин пријављивања: Свој ЦВ и мотивационо писмо пошаљите на е-маил адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , назначити за вршњачке едукаторе. За додатне информације позовите

011-785 0001 сваког радног дана од 9 до 17 часова или пишите на мејл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Рок за пријављивање: 15. фебруар 2019. године.

 

Придружите нам се у борби против трговине људима!

 

 

Прилози уз обавештење

Нови конкурс за курс спортског оперативног тренера, као и информације о другим курсевима за стручно оспособљавање погледајте овде:

kursevi.vsovsu.rs