O НАМА - ВСОВСУ ABOUT US - VSOVSU КАЛЕНДАР РАДА 18/19

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

07.02.2019. 09:01 | Приче наших студената: Нутриционизам је занимање будућности

Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) из Суботице овог пута представља апсолвента нутриционистичког смера Бориса Војнић Пурчара, члана Студентског парламента и радозналог путника.
,,Нутриционизам сам уписао јер су ме одувек привлачили здрав живот и спортски нутриционизам. Током студија сам се посебно заинтересовао за психологију исхране и дијететику. Школовање на Високој школи струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) пробудило је у мени радозналост и жељу за константним усавршавањем и учењем. Струковне студије и неформално искуство су врло битни фактори за пословни успех. Подршка професора и отвореност ка новим начинима учења и сазнавања као и константно подстицање на самосталност, иницијативу и предузетништво су предности ове Школе. ,, истиче Борис.
,,Учествовање у програму ,,Work and Travel,, прошлог лета у многоме је одредило моје виђење света и будућности а професори су ми пружили максималну подршку јер сам због добијања америчке визе све испите полагао раније. Након дипломирања планирам да упишем специјализацију у Београду и да покренем своју предузетничку причу кроз коју ћу својом струком помагати људима путем интернета. Ученицима завршних разреда је веома тешко да донесу одлуку о избору будућег занимања. Да имам прилику поново бих уписао ову Школу јер је испунила моја очекивања и научила ме да се не бојим изазова.,, поручује Борис.

Прилози уз обавештење

Нови конкурс за курс спортског оперативног тренера, као и информације о другим курсевима за стручно оспособљавање погледајте овде:

kursevi.vsovsu.rs