O НАМА - ВСОВСУ ABOUT US - VSOVSU КАЛЕНДАР РАДА 18/19

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

30.01.2019. 12:25 | Приче наших студената : Буди фит са Тањом и Силви

Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) подржава своје студенте и гласно бодри сваки предузетнички подухват. Наши студенти поседују струковна знања и вештине и уз мало храбрости и иницијативе лако могу да улепшају средину у којој живе.
Представљамо вам Татјану Шафрањ и Силвију Гуљаш студенткиње тренерског смера које су отвориле Фитнес студио "Буди фит са Тањом и Силви" у Александрову.
Тања је студенткиња друге године тренерског смера, а Силви бивша студенткиња, сада већ дипломирани тренер фитнеса.
Ове две девојке се знају још од средње школе. Тања је активно 16 година тренирала фудбал, играла за сениорску репрезентацију Србије, за клубове у Београду и на Исланду, где је нажалост и завршила фудбалску каријеру због повреде. Повреда је променила ток Тањиног живота и довела је до фитнеса који је заволела још у рехабилитационом процесу после операције лигамената колена. Константно је тренирала и усавршавала своје знање. Након опоравка радила је на броду десет година што је свакако проширило њено искуство. Прошле године је уписала Високу школу струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) у Суботици јер је желела да се усаврши и да учи. Водила је тренинге у Пилатес студију и наставила да тренира са Силвијом.
Силвија је од малена тренирала, најпре гимнастику а потом пливање. Пре осамнаест година је почела да вежба аеробик захваљујући Шоберт Норберту из Мађарске који ју је одушевио својом енергијом. Пре 12 година је почела да одлази и у теретану. Високу школу струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) у Суботици уписала је 2011. године да би још више проширила своја знања из области спорта. Успут је прошла обуку и за "АКА"(аеробик-карате) инструктора. АКА тренинге је држала у мањим групама као и индивидуалне тренинге у теретани.
Уједињујући досадашња знања ове две пријатељице су одлучиле да отворе свој Студио у Александрову, где не постоји ниједан простор за вежбање. Ове насмејане и активне девојке желе да мотивишу што више жена да се рекреативно баве спортом јер сматрају да су за здраво функционисање особе неопходни физичка активност, правилна исхрана и позитиван став. Тренира се у мањим групама а у понуди су кардио аеробик табата и кружни тренинзи.
Уколико желите да тренирате са ове две енергичне и предузимљиве девојке јавите се!
Тања 063598685
Силви 0693628233
Можете их пратити и на Инстаграму:

https://instagram.com/budifitsatanjomisylvi?utm_source=ig_profile_share&igshid=dpr3t5a2av1b

 

Прилози уз обавештење

Нови конкурс за курс спортског оперативног тренера, као и информације о другим курсевима за стручно оспособљавање погледајте овде:

kursevi.vsovsu.rs