This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

22.11.2018. 17:59 | РОТАРИ КЛУБ СУБОТИЦА КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА ЗА ШКОЛСКУ 2018/19. ГОДИНУ

Ротари клуб Суботица расписао је конкурс за доделу ученичких и студентских стипендија за школску 2018/19. годину.

Право учешћа на конкурсу имају ученици и студенти који похађају факултете, високе школе струковних студија и средње школе чији је оснивач Република Србија и чије је место пребивалишта Суботица.

За стипендију не могу конкурисати апсолвенти, понављачи, односно студенти који обнављају годину, кандидати старији од 26 година и кандидати који су у сродству са члановима Ротари клуба Суботица, у правој линији и до трећег степена бочне линије.

Стипендије се додељују ученицима II, III и IV разреда средњих школа, као и студентима II, III, IV, V и VI године факултета и високих школа струковних студија.

Ове године биће додељено пет стипендија, и то две за ученике средњих школа у износу од 7.000 динара месечно и три за студенте факултета или високих школа у износу од 8.000 динара месечно.

За учешће на конкурсу, потребно је попунити пријавни формулар, а пријаву у електронској форми потребно је послати на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Рок за пријаву је 15. децембар, а резултати конкурса биће објављени најкасније до 30. децембра.


http://www.rotarysubotica.rs/stipendije.html

Прилози уз обавештење