This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

21.05.2018. 14:55 | ШЕСТИ ФИТНЕС ИЗЛЕТ И ФЕСТИВАЛ „FUNCHESSTIC“

Ове године смо позвани да учествујемо на међународном шаховском фестивалу „Funchesstic“ у оквиру едукативног програма који је носио назив „Шаховски фитнес“ (физичке вежбе на шаховску тему). Наша Школа је била један од спонзора овог фестивала.

Фестивал се одржао на Палићу 19. маја 2018. године. Трајање нашег наступа је било 75 минута и учествовало је 25 деце узраста од другог до петог разреда основне школе. Фестивал преко својих програма жели да шири љубав, другарство, јединство и породичне вредности.

Након завршетка учешћа на фестивалу, наставили смо са групом студената на другој локацији (код спортских терена) са нашим забавно рекреативним активностима у оквиру 6. фитнес излета: пикадо, одбојка, баскет, јамб, уно, пешачење са педометром, вожња бициклом итд.

асистент Небојша Ђошић

Прилози уз обавештење

FUNCHESSTIC-2018-SR.pdf

W3Schools
W3Schools
W3Schools

Пронађите посао који волите и додаћете свакој недељи пет дана.
H. Jackson Brown Jr.


Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) из Суботице отвара своја врата за све заинтересоване будуће студенте у среду 20. марта 2019. године са почетком у 10 часова
Заинтересовани будући студенти ће бити у прилици да доживе студентску атмосферу, упознају професоре и запослено особље, да ослушну школски ритам и открију скривене кутке Школе. Програм представљања сваког смера траје од 10 до 11 часова а након тога ће представници Студентског парламента дочекати госте у Студентском кутку и у неформалној атмосфери одговарати на њихова питања.