ABOUT US - VSOVSU

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

Ликовна радионица: Направи свој мозаик!

Calendar
Календар догађаја
Date
30.05.2018 17:00
Author
ВСОВСУ

Description

Драга децо, родитељи, васпитачи, баке и деке и сви ви који волите уметност и стваралачки процес, позивамо вас на радионицу ''Направи свој мозаик!'' која ће се одржати у среду, 30. маја 2018. године  у Градском музеју са почетком од 17 часова.

Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера у сарадњи са Градским музејем организује радионицу рециклаже коју ће водити сликарка Нора Љубановић Еветовић,  предавач на Високој школи струковних студија за образовање васпитача и тренера у Суботици.

Радионица је намењена деци изнад 5 година. Потребно је понети старе пластичне чепове, сламчице и други ситан пластични материјал.

Учешће је бесплатно али је неопходно пријавити број учесника путем мејла: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Хајде да креативно проводимо своје време и да будемо еколошки свесни и пажљиви према нашој планети!

Нора Љубановић Еветовић, Мастер ликовни уметник – сликар, рођена је у Суботици 1987. године. Завршила је Факултет ликовних уметности  у Београду одсек за сликарство, да би мастер студије завршила 2011. године у класи професорице Анђелке Бојковић и Весне Кнежевић. До сада је излагала на више самосталних и колективних изложби и добитник је Друге награде на првом конкурсу „Исидоре Секулић“ 2005/06. године у Новом Саду. Ради као предавач на Високој школи струковних студија за васпитаче и тренере у Суботици.


 Јуче је одржана радионица ''Направи свој мозаик!''  у организацији Високе школе струковних студија за образовање васпитача и тренера у дворишту Градског музеја коју је водила сликарка Нора Љубановић Еветовић,  предавач на Високој школи струковних студија за образовање васпитача и тренера у Суботици.

Comments