O НАМА - ВСОВСУ ABOUT US - VSOVSU КАЛЕНДАР РАДА 18/19

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

Радионица глуме: Лабораторија игре

Description

Хајде да ову глумачку радионицу назовемо ,,Лабораторија игре,,  јер ћемо се кроз сусрете играти, смејати, опуштати, учити, експериментисати, стварати, писати, мислити, откривати и усвајати глумачка знања и технике али и истраживати изузев позоришне и филмску форму. Можда оформимо и глумачку трупу која ће ићи у веселе авантуре и путовања  по вртићима, школама, фестивалима... Све зависи од нас.

Радионица је намењена студентима Високе школе струковних студија за образовање васпитача и тренера у Суботици.  Заинтересовани студенти се могу пријавити путем мејла This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  или лично у Библиотеци Школе. 

Први сусрет ће се одржати у уторак 15.маја 2018. године у 17 часова. Учешће је бесплатно и неће бити организована аудиција јер сви знају да се играју и стварају само  је потребно да  себи то допусте.

Водитељка радионице је Гордана Вуков Цигањик, дипломирана глумица, водитељка глумачких радионица за децу и одрасле и креаторка  ваннаставног програма у Школи.

Хајде да се играмо! :)

Location information

Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера

Country
Република Србија
City
24000 Суботица
Street
Банијска 67
Url
http://www.vsovsu.rs