This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

Мислионица : Игра

Description

Хајде да смишљамо, размишљамо, домишљамо, разговарамо, стварамо, покрећемо и себе и друге у неке нове акције! Од марта Школа покреће циклус радионица – причаоница током којих ће студенти имати прилику да разговарају о њима битним темама.

Мислионица је замишљена као простор у којем се слободно дискутује о темама од важности за друштво, на отворен начин, уз поштовање културе дијалога, а превасходни циљ је размена мишљења. Циљ је да сви који дођу равноправно учествују у разговору. Сусрети у Мислионици ће се одржавати једном месечно а планирана су и гостовања појединих стручњака из различитих области.

Видимо се у уторак, 17. априла са почетком у 17 часова у Библиотеци Школе. Тема другог сусрета Мислионице ће бити ИГРА.

Пријавите своје учешће путем мејл адресе: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Location information

Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера

Country
Република Србија
City
24000 Суботица
Street
Банијска 67
Url
http://www.vsovsu.rs

Пронађите посао који волите и додаћете свакој недељи пет дана.
H. Jackson Brown Jr.


Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера (нутрициониста и струковних медицинских сестара) из Суботице отвара своја врата за све заинтересоване будуће студенте у среду 20. марта 2019. године са почетком у 10 часова
Заинтересовани будући студенти ће бити у прилици да доживе студентску атмосферу, упознају професоре и запослено особље, да ослушну школски ритам и открију скривене кутке Школе. Програм представљања сваког смера траје од 10 до 11 часова а након тога ће представници Студентског парламента дочекати госте у Студентском кутку и у неформалној атмосфери одговарати на њихова питања.